vrijdag 4 april 2008

Week 3, 31 maart t.e.m. 3 april

Deze week is er veel werk verzet. Er is een eind gekomen aan het taggen van de artikels van CarChannel. Een werk dat veel tijd en inspanning vergde, maar het is ten eind. Blijkbaar heeft ons werk zijn effect niet gemist. Het is merkbaar dat er veel meer traffic op de site is na het taggen.

Daarnaast heeft de huisstijl van One ook niet stilgelegen. Het project kon na CarChannel weer de volledige aandacht krijgen. Plannen zijn gesmeed, content is verzameld. Het ontwerp zelf zal nu meer en meer worden uitgewerkt. Natuurlijk is het werk nog lang niet gedaan. Er moet nog veel afgesproken en aangepast worden. Om de perfecte manier te vinden om deze nieuwe site te lanceren, zijn er ook enkele analyses de revue gepasseerd. Analyses om de best mogelijke drager voor elk onderdeel van het concept te vinden.

Natuurlijk is dit niet het enige waarmee we ons hebben bezig gehouden deze week. Voor Carchannel dienen er nog enkele concurrentie-analyses gemaakt te worden. Dit om de site een zo'n optimale dienst te kunnen laten leveren.

En met dat het zo druk is, sprongen we bij waar we konden. Zo hebben we verschillende kleine taken bijgenomen en tot een goed eind gebracht.

Verder is het ook leuk om weten dat we een nieuwe plaats gekregen hebben. Weg vanonder de donkere hoek naar een bureau badend in licht, met nieuwe eilandcollega's!

Twas leuk, deze week. Hopelijk komen er nog zo'n weken, maar ik heb het gevoel dat het alleen maar naar boven zal gaan. Uitdagender werk, nieuwe bevindingen, ... Het kan niet missen.

Reacties zijn as always welkom.

Geen opmerkingen: